NyhederArtiklerLøb/eventsBillederProfilerDebatGæstebogOrganisationAR-Cup
Velkommen til AdventureRacing Denmark - Torsdag den 16. august 2018

Tilbage til events

Brugerlogin

Brugernavn

Kodeord

Ny bruger | Login >

Tirsdag den 10. oktober 2006

-efter en dramatisk weekend.
På vej til årets sidste Adventurerace ved Oksbøl i SV-Jylland, blæste holdets 3 cykler af bilen på vej over Storebælt. Cyklerne var ødelagt men heldigvis gav ulykken kun materiel skade. Det lykkes at aftale lån af 3 cykler med arrangøren DGI Ribe og holdet kunne forsætte vestover. - Nu også med den samlede stilling i cuppen..
Løbet startede fredag aften med 3,2 km nat-orientering i Ål klitplantage, som prolog hvorefter holdene skulle ud i jagtstart næste morgen. Et mangelfuldt kort drillede lidt, men favoritterne fra Team Fusion og Fjällräven lå godt fremme, mens Team Cykelshop'n var inde 5 min efter.

Lørdag kl. 8 stod de i alt 39 hold klar til start (20 hold i B-klassen på 80 % distance). De 19 hold på den lange distance startede ud med natløbets differencering imellem sig. 3 poster og 16 km senere kom dagens specielle oplevelse i militærets øvelsesby, der lagde bygninger til en tur ind og ud af vinduer, op over tage og ned gennem en 100 m lang kravletunnel (kloak). Et kvarter senere stod holdene på skydebanen i Vrøgum. Efter 10 træffere med liggende riffel skulle holdene med en cykel og 2 løbere ud og klippe 34 poster efter fri fordeling (der var 4 km til de fjerneste poster).

Nu 20 km nordpå til Blåbjerg Plantage, hvor endnu en orienteringsbane skulle løbes, denne gang som hold. Endnu 20 km nordpå og ud i 6 km kano sydpå til bunden af Ringkøbing Fjord. Vinden var temmelig kraftig skråt i ryggen, men arrangøren havde heldigvis valgt at vi ikke kunne padle tilbage, så vi skulle løbe igen !!! Efter 1 time i en kold kanobund var det svært for 4 gang på kun 20 timer, at få gang i benene. Holdets kaptajn Thomas Thilo var her fysisk mærket, men en hånd i Ebbe Dahls jakkekant over 4 km hjalp gevaldigt. Jan Mathorne kæmpede som vanligt godt og bidrog hele dagen til holdets fremdrift.

Vi havde nu vinden i ryggen igen og blæste 20 km sydpå tilbage til Blåbjerg. Her ventede dagens sidste øvelse i form af 13 km MTB i de lækre bakker. Her valgte Team Fjällräven at låne en cykel da deres drop på bagskifteren var ødelagt, velvidende at det diskvalificerede dem fra dagens point.

Team Cykelshop'n kørte de sidste 20 km, med nærmeste konkurrents lygter bagude, men holdt forspringet på 45 sek. og kom i mål midt under præmieoverrækkelsen. Det elektroniske tidtagningssystem var gået ned, så arrangøren fik fejlagtigt udråbt Team Fjällräven som vindere. Først mandag blev resultaterne udredt og den retmæssige og overraskende vinder udråbt.

Ialt tilbagelagde holdene små 150 km i sol, regn og rusk. Team Fusion vandt flot Mixklassen på i alt 9 timer og 40 min. Team Cykelshop'n var i mål efter i alt 12 timers race, på lånte cykler, til en 8. plads samlet, men med de altafgørende 6 point til den samlede sejr.

Slutstilling DGI Adventure Cup 2006
Åben række

Samlet

Holdnavn

Placering

Placering

Points

placering

 

2 afd.

4. afd.

samlet

1

Team Cykelshop'n

2

4

25

2

Team Fjällräven

1

dnf

20

2

SOK Bonusriders 2

 

1

20

3

Team Oure 1

 

2

15

4

Adventureteam Bornholm

3

 

12

4

Team JJL

 

3

12

5

Roid Adventure

4

 

10

6

Team Marfelt

5

 

8

6

NWF

 

5

8

7

Ebeltoft Drengene

6

 

7

7

HPRD 1

 

6

7

8

Team Natteravnene

7

 

6

9

Team XC Bornholm

8

 

5

10

Joint AdVenture

9

 

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mix række

 

 

 

 

Samlet

Holdnavn

Placering

 

Points

placering

 

2 afd.

 

 

1

Team Fusion.dk

1

1

40

2

Team Oure 2

 

2

15

3

Team Anneberg

 

3

12

Udviklet af Peritus IT - © Copyright 2006