NyhederArtiklerLøb/eventsBillederProfilerDebatGæstebogOrganisationAR-Cup
Velkommen til AdventureRacing Denmark - Torsdag den 16. august 2018

Tilbage til events

Brugerlogin

Brugernavn

Kodeord

Ny bruger | Login >

05. - 06. Juli 2008


Klipper og hav, fysiske og mentale udfordringer. Deltag i årets mest spektakulære og eksotiske adventurerace.
  Adventureteam Bornholm har i samarbejde med DGI Bornholm skabt et unikt adventurerace med discipliner, man ellers kun oplever i udlandet. Løbet er et klassisk non-stop adventurerace med to klasser (XPD og Challenge), så der er masser af udfordringer for både nybegyndere og de allerbedste teams.

XPD
200 km hård rute med mange højdemeter og svær orientering med en forventet vindertid på 24-30 timer. Ruten, der har få skift og lange stræk, indeholder disciplinerne orientering, trailrun, MTB, inlines, havkajak, coasteering og rebaktiviter. Ruten er ikke for nybegyndere og kræver tekniske færdigheder i rebteknik og kajak.

Holdstørrelse: 2 personer
Hold antal: max 25 hold
Pris: 1600,- kr. pr. hold.
Briefing: Gudhjem 4/7 kl. 22.00
Start: Gudhjem 5/7 kl. 06.00
Lukketid: Gudhjem 6/7 kl. 18.00


Challenge
80 km udfordrende rute i spændende terræn med let orientering. Forventet vindertid på 6 – 8 timer. Ruten, der har mange skift og korte stræk, indeholder disciplinerne, orientering, trailrun, MTB, havkajak, coasteering og rebaktiviteter. Ruten kræver ingen tekniske færdigheder hvorfor alle kan være med, men det skal nok blive hårdt for vinderholdet! 

Holdstørrelse: 2 personer.
Hold antal: max 25 hold
Pris: 800,- pr. hold.
Briefing: Gudhjem 5/7 kl. 22.00
Start: Gudhjem 6/7 kl. 06.00
Lukketid: Gudhjem 6/7 kl. 18.00

TILMELDING!


Tilmeldingen for begge klasser starter den 15. februar og lukker 15. maj. Det anbefales dog at tilmelding og bookning af færgebilletter gøres snarest muligt. Dels bliver løbet annonceret i både Danmark og Sverige og dels bliver pladserne på færgerne til Bornholm udsolgt hurtigt for sommerperioden. Link til tilmelding og yderligere info kommer snarest. 

Læs mere på løbets hjemmeside her...

Udviklet af Peritus IT - © Copyright 2006