NyhederArtiklerLøb/eventsBillederProfilerDebatGæstebogOrganisationAR-Cup
Velkommen til AdventureRacing Denmark - Tirsdag den 25. september 2018

Tilbage til events

Brugerlogin

Brugernavn

Kodeord

Ny bruger | Login >

Hvilken typer løb findes der?

Hvilken typer løb findes der?

I Danmark har vi stort set kun sprint løb og kun ganske få 48-timers løb. Vi skal til udlandet for at deltage i etapeløb og ekspiditionsløb som ”Eco-Challenge”.

Forskellige former for løb:

- Ekspeditionsløb.
Løb som Primal Quest og The Raid, hvor holdene er af sted i flere dage, kæmper sig igennem mange kilometer og højdemeter og kommer helt derud, hvor det er kontrollen over sin egen krop, samt rutinen der er altafgørende for om man gennemføre løbet.

- Etapeløb.
Her er det løb som Greenland Adventure Race, hvor man hver dag skal igennem en etape med forskellige discipliner og udfordringer. Fælles for disse løb er, at der hver dag er en start og et mål, hvor løberne spiser mad og overnatter. Løbet er gerne omkring en 4-6 dage.

- 48-timers løb.
Her kan nævnes løb som Spero i Sverige, CZXC og DTU Lang, hvor løberne er ud i en længere, men dog stadig en kort periode. Løberne bestemmer selv hvornår der overnattes, samt hvor længe der overnattes.

- Sprintløb.
Typiske danske løb som Firma Multi Motion, DTU Kort, Sorø Adventure Race med flere, hvor løbet afholdes inden for ca. 24 timer. Distancen er kort og derfor er tempoet højt.

Udviklet af Peritus IT - © Copyright 2006