NyhederArtiklerLøb/eventsBillederProfilerDebatGæstebogOrganisationAR-Cup
Velkommen til AdventureRacing Denmark - Tirsdag den 25. september 2018

Tilbage til events

Brugerlogin

Brugernavn

Kodeord

Ny bruger | Login >

Fredag den 17. oktober 2008

SNOWDONIA
48 sekunder

Indurancelife afholder Coast to Coast Snowdonia, startende i Conwy i nord til Aberderfi i syd. Løbet bød på 120 miles +. Det lyder ikke af særligt meget over 3 etaper, men det blev mega hårdt.
Team Wiley X Eyewear stillede med to 2 personers hold. Et i mixklassen med Trine Andersen & Sebastian Landgren samt et Herre hold med Denis Deleuran & Lars Ole Pedersen.


1 Etape:
Fredag morgen kl. 0700 stod 14 hold og 7 single deltagere til start. Løbet gik til marinaen og for her at skifte til dobbelt kajak ca. 11 miles op gennem en større flod. I dette område er tidevand ret udbredt og det kunne mærkes, der var meget lavvandet og meget strøm. Denis & Lars Ole kom først op af vandet. Derefter skulle der køres MTB. Det krævede lige lidt tilvending at køre i den ” forkerte” side, men går så længe man er frisk i hoved J.
Arrangørerne havde valg ruten for os, så der var ingen vej uden om bjergene, og de havde valg dem alle. Skiftezone igen og løbeskoene kom på. Vi kom igen ud på ruten som nr. 1 med 3 hold lige bag os. Det var Wales højeste bjerg som skulle bestiges. Snowdon på 1085 m . Vi kom i mål som 2 i tiden 7t 22 min.
Dagens etape var slut, troede vi. Info tavlen sagde NIGHT NAV. Reglerne var simple. 1 Time til rådighed, find så mange poster som muligt. Sværeste poster gav selvfølgelig flest point. Gik holdene over tiden, fik man tidsstraf . Vi fik samlet 35 point hvilket gav 17,30 min bonus.
Det skal nævnes at det sidste kvindehold kom ind 20 min før starten på NIGHT NAV, 12 timer og 40 min. De var trætte, men de blev klar.

2 Etape:
Anden dagen startede med jagtstart hvor de langsomste startede først. Vi startede ud på MTB. Dagens opgave CANYONING- hvor man skulle iføre sig våddragt, redningsvest, hjelm og klatresele.
Dernæst løbe til et vandløb hvor man skulle hopper i vandet fra en klippe og efterfølgende bevæge sig ned igennem kløften. Der skulle kures på enden ned af stejle klipper indtil man nåede en klippe afsats, her blev man surret fast til et reb. Så skulle der hoppes 4 meter frit fald inden rebet greb en. Dernæst et deadsliding indtil man landede i en sø. Fedt.
På MTBén igen og videre. Arrangørerne havde igen valgt et stykke af ruten for os, og nu kan vi se hvorfor. Ruten hed Dragons tail og var en MTB rute i verdensklasse. Her var det muligt at slå sig selv ihjel, så spændende var den. På asfalt og videre, og her fik vi ca. 10 km ekstra på cyklen, grundet en navigationsfejl. Tidevandet havde gjort sit til at næste etape skulle blive hård der nemlig ikke meget vand i floden så der blev sejlet lidt , trukket. og båret. Etapen sluttede af med at løbe til mål. Vi kom ind som nr. 2 i tiden 8 t 54 min.

3 Etape:
Tredje og sidste dag startede igen som jagt start. Vi startede som anden sidst. Vi skulle løbe over et bjerg og derefter cykle til mål i Aberdyfi.
Vi var 26 min efter det førende hold og havde omkring 12 min til nr. 3. Start intervallerne var 6 min.
Vi startede ud i højt tempo og nåede toppen, der indhyllet i tåge og regn. På nedturen valgte vi den lige vej, ned ad af en meget stejl kløft.  Hen til skifte zonen på MTBén også så fuld gas. Vi nåede målbyen som det første 2 mands hold. Så vi var spændte på hvor lang tid vi havde til vores forfølgere. Det endte med at vi vandt løbet total med 48 sek. til nr. 2 i tiden 19 t 58 min. Close Race. Et løb i verdensklasse og et vi aldrig havde været foruden.

Kommentar:
Løbet hører til blandt de bedste. Arrangørerne er et relativ ny opstartet crew, som lever af at afholde AR og almindelige løb, dog altid med det ekstreme for øje. De er alle aktive udøvere og ved hvad der skal til. Vi følte at alt var gennemtænkt, ligeledesvar de var meget hjælpsomme med både rejsen og transport. De byder på rigtig mange fede løb, som alle er at finde på deres hjemmeside www.endurancelife.com  Team WileyX eyewear anbefaler helt klart dette løb, MEN TRÆN HÅRDT
 

Udviklet af Peritus IT - © Copyright 2006