NyhederArtiklerLøb/eventsBillederProfilerDebatGæstebogOrganisationAR-Cup
Velkommen til AdventureRacing Denmark - Tirsdag den 25. september 2018

Tilbage til events

Brugerlogin

Brugernavn

Kodeord

Ny bruger | Login >

Onsdag den 29. oktober 2008

Ind af bagdøren
Team CoastZone.dk skal fra den 2. november og ca. 4 døgn frem vise de danske farver ved VM i adventureracing i Brasilien. Meldingen fra teamet lyder at forberedelserne som sædvanligt har været mange og at det jo er et adventure i sig selv overhovedet at nå frem til lufthavnen. VM i Brasilien er sæsonens sidste race for Team CoastZone.dk og de glæder sig meget.
Efter sejren i forrige weekends AACC ser det også ud til at formen er der. Alligevel melder drengene om en lidt atypisk målsætning.

Klik på billedet for at læse mere...

VM er "kommet lidt ind af bagdøren" og har ikke været i fokus året igennem - derfor er det ikke så meget det resultatmæssige der fokuseres på - dertil har forberedelsesperioden simpelthen været for kort. Fokus er istedet at samle vigtige erfaringer frem til en senere satsning på "et af de store løb". Frem imod et større løb der vil få alt fokus igennem en helt sæson. Eventuelt VM næste år i Portugal.

Ecomotion 2008
Løbet består af følgende etaper (rækkefølgen kendes ikke endnu)

Trekking - 31, 10, 32, 23, 35 Km 
MTB - 28, 47, 68, 37, 97 Km
Kajak - 60, 80 Km
Sejlads - 32 Km
Rebmomenter - 150 og 70 m

Total - 15 etaper - 580 Km

Sted: Jericoacoara, Brasilien
Løbshjemmeside ecomotionpro2008/

Teamet lover dog at de selvfølgelig vil kører røven ud af bukserne! Deres oplevelser og eventyr kan følges LIVE på holdet hjemmeside - se mere her..

Udviklet af Peritus IT - © Copyright 2006