NyhederArtiklerLøb/eventsBillederProfilerDebatGæstebogOrganisationAR-Cup
Velkommen til AdventureRacing Denmark - Tirsdag den 25. september 2018

Tilbage til events

Brugerlogin

Brugernavn

Kodeord

Ny bruger | Login >

Kommunikation
Kommunikation

Det er nemt at kommunikere til dagligt – men AR er ikke til dagligt… Så derfor skal man være sikker på at modtageren har modtaget og forstået budskabet.

Ingen kommunikation – intet hold
Til dagligt er vi vant til at give og modtage information. Men på et AR hold er det vigtigt at det er kvalificeret kommunikation der gives, således at alle er klar over hvad der skal ske, eller hvordan dine behov er.
F.eks. er det vigtigt at erkende at tempoet måske er for højt, men også vigtigt at kommunikere det ud til de andre på holdet, således at man kan sætte farten ned så det passer til dit behov.
Erkender man ikke at farten er for høj, får man heller ikke fortalt de andre på holdet at det er over ens evne, hvilket kan ende i at holdet må udgå pga. skade eller overanstrengelse.
De beskeder der gives under vejs skal være præcise og forståelige, da man ikke er så modtagelig over for information i pressede situationer.

Hold de andre informeret.
Som navigatør kan det være vigtigt at fortælle hvor man er på kortet, samt hvor langt der er til næste post. Således undgår man at de andre følger sig uvidne om hvor de er i Danmark, samt hvor de er på vej hen.
Giv din viden videre, således at hele holdet er med på hvad der skal ske.
En kaptajn kan også forberede holdet inden en skifte-zonen. Der kan uddeles nogle opgaver omkring hvem der gør hvad i skifte-zonen, så man bruger mindst mulig tid på skiftet.

Udviklet af Peritus IT - © Copyright 2006